Natjecanja i smotre / 1. travnja 2015.

Popis pozvanih na državno Natjecanje iz biologije 2015.

Objavljujemo popis učenika i mentora pozvanih na državno Natjecanja iz biologije u znanju i istraživačkim radovima 2015.

Objavljene tablice ujedno su i pozivnice za državno Natjecanje iz biologije koje će se održati od 23. do 26. travnja 2015. u Gimnaziji Vladimira Nazora, Zadar (Perivoj Vladimira Nazora 3/II, 23000, Zadar).

Državno povjerenstvo je razmotrilo sve pristigle primjedbe na pitanja i rješenja i uvažilo sve opravdane te potrebne korekcije učinilo u zadaćama svih učenika. Pri odabiranju istraživačkih radova DP uvažilo je prijedlog da se kao prag u provjeravanju znanja uzima 40% od najbolje riješene zadaće u pojedinoj kategoriji.

Ako podaci u tablicama pozvanih sudionika nisu dobro upisani, ispravak treba žurno poslati na adresu tajnice natjecanja marina.nist@azoo.hr

Učenici i mentori će biti smješteni u hotelu Donat. Sudionike koji neće koristiti uslugu smještaja molimo da o tome hitno obvezno izvijeste tajnicu natjecanja. Učenici su smješteni u dvokrevetne i trokrevetne sobe, a mentori u dvokrevetne. 

Prijevoz će biti organiziran o čemu će sudionici biti pravovremeno obaviješteni na internetskim stranicama Agencije za odgoj i obrazovanje i Hrvatskog biološkog društva.

Državno povjerenstvo svim učenicima želi uspješno sudjelovanje na državnom natjecanju, a mentorima ugodno druženje. 

Dodatne informacije mogu se dobiti na kontakte:

Marina Ništ, tajnica                                                         
e-mail: marina.nist@azoo.hr                                                

031 284917
(091 5843726 – za hitne potrebe)
prof. dr. sc. Goran Klobučar, predsjednik