Natjecanja i smotre / 25. ožujka 2019.

Državno Natjecanje iz engleskoga jezika 2019., – popis prijavljenih učenika, program natjecanja i obavijest o prijevozu

Državno povjerenstvo Natjecanja iz engleskoga jezika zaprimilo je i pregledalo sve prijave za državno Natjecanje iz engleskoga jezika. Prema podacima iz  prijava odredili smo učenike koji će se natjecati na Listi C (učenici koji su se tijekom svoga dosadašnjeg obrazovanja školovali na engleskom jeziku dulje od jedne školske godine i oni koji su se tijekom prethodne dvije školske godine školovali na engleskom jeziku u trajanju od jednoga obrazovnog razdoblja do jedne školske godine).

U prilogu ćete pronaći popis prijavljenih učenika i mentora na državno Natjecanje po kategorijama te popis natjecatelja koji će se natjecati na Listi C. Podaci su dopunjeni i ispravljeni prema navodima iz prijava te pregledom dokumentacije. Molimo Vas da nam javite eventualne promjene kako bismo mogli tiskati pohvalnice i priznanja s točnim podatcima. Molimo učenike da sa sobom na natjecanje ponesu dokument koji može poslužiti za njihovu identifikaciju (osobna iskaznica, putovnica, učenička knjižica, zdravstvena iskaznica i sl.).

Također ćete pronaći i kriterije za ocjenjivanje eseja i usmenog dijela ispita, Program natjecanja i sve informacije o prijevozu. Molimo vas da se držite voznog reda, a u slučaju eventualnog odustajanja obavijestite vođu puta kako autobusi ne bi čekali.

Želimo vam sretan put u Poreč.

Državno povjerenstvo

 Popis prijavljenih učenika – kategorija OŠ (DOCX: 19.38 kb)

Popis prijavljenih učenika- kategorija 2A ( DOC: 56 kb)

Popis prijavljenih ucčenika- kategorija 2B  (DOX:18.94 kb)

Popis prijavljenih učenika – kategorija 4A (DOC: 63 kb)

Popis prijavljenih učenika – kategorija 4B  (DOC: 62 kb)

Writing and Speaking Criteria – OŠ (DOC: 42 kb)

Writing and Speaking Criteria – SŠ (DOX: 42 kb)

Plan puta (DOC: 63 kb)

Raspored po autobusima (XLSX: 25 kb)

Program Natjecanja iz engleskoga jezika (DOCX: 16.43 kb)