Najave i izvješća / 15. studenoga 2010.

Državni stručni skup za učitelje i nastavnike i voditelje ŽSV-a likovne kulture, likovne umjetnosti i likovnih umjetnosti

Državni stručni skup za učitelje i nastavnike i voditelje ŽSV-a likovne kulture, likovne umjetnosti i likovnih umjetnostiDržavni stručni skup za učitelje i nastavnike i voditelje ŽSV-a likovne kulture, likovne umjetnosti i likovnih umjetnosti osnovnih škola, gimnazija i srednjih škola likovnih i primijenjenih umjetnosti i škola s likovnim programima svih županija održan je od 14. i 16. travnja 2009. godine u Visu (OŠ Vis, Viškog boja 10).

Državni stručni skup za učitelje i nastavnike i voditelje ŽSV-a likovne kulture, likovne umjetnosti i likovnih umjetnostiTeme: Školski kurikulum: stručna kvaliteta nastave, timski rad kolegija, zajednički rad s ostalim školama u cilju povećanja kvalitete škole, kultura škole, Istraživačke metode i učenje po projektima, E-učenje u cjeloživotnom obrazovanju i Primjena informacijsko-komunikacijske tehnologije: uvod u proizvodnju obrazovnih sadržaja.

Državni stručni skup za učitelje i nastavnike i voditelje ŽSV-a likovne kulture, likovne umjetnosti i likovnih umjetnostiPredavači: Blaga Petreski, prof., viša savjetnica, Zvjezdana Prohaska, prof., viša savjetnica, Mirjana Tomašević Dančević, prof., viša savjetnica, mr. sc. Dunja Pivac, mr. sc.Miroslav Huzjak, Emil Robert Tanay, prof., Jelena Bračun, prof.Ivan Doroghy, prof., Deana Gajić Kaličanin, prof. i Željka Knezović, prof., viša savjetnica.

Voditeljica programa: Blaga Petreski, viša savjetnica
Telefon: 021/340-986. Telefaks: 021/314-246
E-mail: blaga.petreski@azoo.hr

Dokumenti