Objave / 26. listopada 2021.

Najava završne konferencije o Budućnosti Europe – tranzicija Hrvatske prema klimatskoj neutralnosti

Uprava za klimatske aktivnosti Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja organizira 27. listopada 2021. godine završnu konferenciju o Budućnosti Europe – tranzicija Hrvatske prema klimatskoj neutralnosti, na kojoj će se čuti zaključci i preporuke osam panela koji su se prethodno održali.

U razdoblju od 20. rujna do 11. listopada 2021. godine održano je osam panel rasprava da bi se čula razmišljanja različitih ciljnih skupina o njihovu pogledu na izazove i mogućnosti za pravednu i učinkovitu tranziciju Hrvatske prema klimatskoj neutralnosti.

Na Konferenciji će se čuti zaključci i preporuke osam panela koji su se prethodno održali za ciljane skupine: poslovni sektor, donositelji odluka na lokalnoj i regionalnoj razini, znanstvenici,  mediji, obrazovni sektor, sindikati, organizacije civilnog društva i mladi.

Panel o obrazovnom sektoru moderirala je dr. sc. Dubravka Brezak Stamać, ravnateljice Agencije za odgoj i obrazovanje, koja će na završnoj konferenciji iznijeti zaključke i preporuke.

Dnevni red Završne konferencije je ovdje , a ona je otvorena za praćenje svima 27. listopada od 10 do 13 sati  u živo putem ove poveznice: https://youtu.be/7ai1TW_d_Uw