Objave / 29. siječnja 2020.

Najava promocije mentora i savjetnika 14. veljače u Zagrebu

Svečana promocija odgojitelja, učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i odgajatelja u zvanje mentora i savjetnika održat će se 14. veljače 2020. godine u Hrvatskom državnom arhivu u Zagrebu s početkom u 12 sati.

Promovirano će biti 183 odgojno-obrazovnih radnika, iz predškolskih ustanova 23 odgojitelja i stručna suradnika, iz osnovnih škola 106 učitelja i stručnih suradnika, a iz srednjih škola i učeničkih domova 54 nastavnika, stručna suradnika i odgajatelja. Svečanom promocijom Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja žele nagraditi najbolje u sustavu, one koji svojom stručnošću, pedagoškim metodama, uzornim radom i trajnim stručnim usavršavanjem unapređuju nastavni proces poučavanja i odgojno-obrazovni sustav u cjelini. 

Popis promoviranih (PDF: 549 kb)

Napomena: Zbog veličine prostora osobama koje dolaze u pratnji promoviranih neće biti moguć ulazak u Veliku čitaonicu Hrvatskog državnog arhiva u kojoj se odvija svečana promocija. Mjesta za sjedenje namijenjena su isključivo odgojiteljima, učiteljima, nastavnicima i stručnim suradnicima promoviranima u zvanje mentora i savjetnika. Zahvaljujemo na razumijevanju.