Objave / 3. prosinca 2021.

Najava konferencije Visokoškolske ustanove: ključ inkluzivnosti ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja

Ured UNICEF-a za Hrvatsku u suradnji s Učiteljskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, a pod pokroviteljstvom Agencije za odgoj i obrazovanje, organizira 7. prosinca 2021. godine završnu konferenciju programa Unaprjeđivanje inkluzivnosti inicijalnog obrazovanja odgojitelja djece rane i predškolske dobi. Na konferenciji će biti predstavljeni ključni rezultati programa koji provodi UNICEF u suradnji s partnerskim institucijama od veljače 2020. do prosinca 2021. godine. Raspravljat će se i o mogućnostima njihove primjene u unaprjeđivanju inkluzivnog ranog i predškolskog te visokoškolskog obrazovanja u Republici Hrvatskoj.

U panel-raspravi sudjelovat će i ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje dr. sc. Dubravka Brezak Stamać, koja će s drugim predstavnicima obrazovnih institucija govoriti o tomu kako sustav doprinosi inkluzivnom ranom i predškolskom odgoju i obrazovanju.

Konferencija će se održati online 7. prosinca 2021. godine od 10 do 14 sati. Odgojno-obrazovni radnici zainteresirani za sudjelovanje na konferenciji mogu se prijaviti putem ettaedu.azoo.hr i poveznice https://forms.gle/j8x2dp6orM2XF6LDA

Prijave su otvorene do 5. prosinca 2021. godine.

Program konferencije

(pdf: 211,17 KB)

Preuzmi