Objave / 31. kolovoza 2021.

Agencija podržala UNICEF-ovu akciju Mliječna staza za djecu s teškoćama

Agencija za odgoj i obrazovanje pridružila se velikoj zajednici građana, prijatelja UNICEF-a te predstavnika društvenoga i političkoga života koji su podržali održavanje ovogodišnje utrke Mliječna staza kojom se prikupljaju sredstva za osiguravanje usluga za djecu s teškoćama u razvoju tamo gdje one ne postoje ili ih nema dovoljno.

Ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje dr. sc. Dubravka Brezak Stamać motivirajućom se porukom simbolično i sama pridružila humanitarnoj utrci i pozvala sve građana de se uključe u utrku Mliječna staza i time svi zajedno pošaljemo poruku o važnosti jednakih mogućnosti za svako dijete.

Poruku ravnateljice Agencije za odgoj i obrazovanje dr. sc. Dubravke Brezak Stamać možete pogledati na

Twitter – https://twitter.com/UNICEFHrvatska/status/1433362347238825995

Facebookhttps://www.facebook.com/UNICEFHrvatska/posts/10159272611270856

Instagram – https://www.instagram.com/p/CTUHQdarAkA/

UNICEF ove godine organizira utrku Mliječna staza da bi podržao uspostavljanje i unaprjeđenje usluga dnevnog boravka, psihosocijalne podrške te kvalitetnih programa podrške za roditelje djece s teškoćama tamo gdje tih usluga nema ili su teže dostupne. Pojedinci, djeca, obitelji, udruge i manje grupe moći će na tisućama staza diljem Hrvatske trčanjem, hodanjem, šetnjom, rolanjem ili vožnjom bicikla, kolica, planinarenjem, prikupljati kilometre mogućnosti da bi teškoće pretvorili u mogućnosti.

Više o humanitarnoj Utrci Mliječna staza 2021. doznajte na mlijecnastaza.hr, gdje se možete informirati i o načinu uključivanja u utrku te pratiti aktualne vijesti o tijeku utrke i sudionicima koji su joj se pridružili.