Objave / 11. ožujka 2020.

Agencija i Hrvatsko katoličko sveučilište potpisali sporazum o suradnji

Ravnateljica Agencija za odgoj i obrazovanje dr.sc. Dubravka Brezak Stamać i rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić potpisali su 6. ožujka 2020. godine sporazum o suradnji.

Potpisivanjem sporazuma o suradnji s Hrvatski katoličkim sveučilištem Agencija je nastavila praksu približavanja i uspostavljanja još bolje suradnje s visokoškolskim ustanovama u cilju unaprjeđenja obrazovnih i stručnih kompetencija djelatnika Agencije i svih koji participiraju u odgojno-obrazovnom sustavu. 

U ime Hrvatskog katoličkog sveučilišta potpisivanju sporazuma prisustvovali su i: prorektorica za nastavu izv. prof. dr. sc. Ines Sabotič, prorektor za organizaciju i poslovanje prof. dr. sc. Gordan Črpić i tajnik Hrvatskog katoličkog sveučilišta dr. sc. Hrvoje Meštrić, dipl. ing. fiz.,  a u ime Agencije za odgoj i obrazovanje pomoćnica ravnateljice – voditeljica Odjela za stručno-pedagoški nadzor mr. sc. Gea Cetinić i voditeljica Odjela pravnih, računovodstvenih i pomoćnih poslova – tajnica Agencije za odgoj i obrazovanje Jasna Laura, dipl. iur.