Opće obavijesti

1. 3. 2019.

Imenovano Upravno vijeće i vršitelj dužnosti ravnatelja Agencije za odgoj i obrazovanje

Vlada Republike Hrvatske je na 145. sjednici održanoj 28. veljače 2019. godine imenovala novo Upravno vijeće Agencije za odgoj i obrazovanje.

Novom je predsjednicom  Upravnoga vijeća Agencije imenovana Sanja Horvatić, a članovima Katarina Grgec, doc. dr. sc. Goran Hajdin, prof. dr. Ante Nazor, doc. dr. sc. Vesna Budinski, Branimir Mihalinec i Vladimira Brezak.

28. 2. 2019.

Obrazovna konferencija „Kreativnost i inovativnost u nastavi“ u Osijeku

Obrazovna konferencija „Kreativnost i inovativnost u nastavi“ u Osijeku

Agencija za odgoj i obrazovanje, u suorganizaciji s Visokim učilištem Effectus, održala je 26. veljače 2019. na Ekonomskom fakultetu u Osijeku obrazovnu konferenciju Kreativnosti i inovativnosti u nastavi za više od tristo učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja iz pet slavonskih županija.

11. 2. 2019.

Održana svečana promocija 480 mentora i savjetnika

Održana svečana promocija 480 mentora i savjetnika

Svečana promocija najboljih i najkvalitetnijih odgojitelja, učitelja, nastavnika i stručnih suradnika u zvanje mentora i savjetnika održana je  8. veljače 2019. godine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu. Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja, svečanom promocijom nagrađuju najbolje u sustavu, one koji stručnošću i znanjem, inovativnim metodama poučavanja, uzornim radom i stručnim usavršavanjem unapređuju nastavni proces poučavanja i odgojno-obrazovni sustav u cjelini.

10. 2. 2019.

Najava interdisciplinarnog stručnog skupa „Zajedno protiv nasilja“

Agencija za odgoj i obrazovanje organizira interdisciplinarni stručni skup pod nazivom „Zajedno protiv nasilja“ (međuresorni pristup fenomenu nasilja) koji će se održati 20. veljače 2019. godine u Srednjoj graditeljskoj i tehničkoj školi u Zagrebu s početkom u 9 sati.

Slučajevi nasilja u odgojno obrazovnim ustanovama zahtijevaju pravovremeni i profesionalni odgovor svih institucija. Međuresorno povezivanje i koordinacija, razumijevanje nadležnosti, uloga i odgovornosti djelatnika u pojedinim ustanovama od ključne su važnosti za prevenciju i suzbijanje nasilja.

8. 2. 2019.

Najava svečane promocije mentora i savjetnika 8. veljače 2019.

Najava svečane promocije mentora i savjetnika 8. veljače 2019.

Svečana promocija odgojitelja, učitelja, nastavnika i stručnih suradnika u zvanje mentora i savjetnika održat će se 8. veljače 2019. godine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu. Svečana promocija održat će se u dva dijela,  u 11 i 13 sati.

6. 2. 2019.

Održan stručni skup Škole bez mobitela?

Održan stručni skup Škole bez mobitela?

U organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje 6. veljače 2019., održan je stručni skup Škole bez mobitela? povodom Dana sigurnijeg interneta, u Maloj kući dječjih prava u Zagrebu. Sudionike skupa pozdravila je pravobraniteljica za djecu Helenca Pirnat Dragičević.

Obavijesti

Izdvajamo