Opće obavijesti

27. 11. 2018.

Održana 2. konferencija o integrativnoj superviziji - Rješavanje problema i vođenje

Održana 2. konferencija o integrativnoj superviziji - Rješavanje problema i vođenje

U organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje održana je od 14. do 16. studenoga 2018. u Našicama 2. konferencija o integrativnoj superviziji u odgoju i obrazovanju - Rješavanje problema i vođenje.  Pozdravne i uvodne riječi uputile su voditeljice Konferencije, više savjetnice Agencije za odgoj i obrazovanje, Mirela Skelac i Marina Ništ.

16. 11. 2018.

Mlade moramo osvijestiti da vole, poštuju i prenose kulturnu baštinu

Mlade moramo osvijestiti da vole, poštuju i prenose kulturnu baštinu

U povodu obilježavanja Europske godine kulturne baštine Agencija za odgoj i obrazovanje u suradnji s Ministarstvom kulture RH-a organizirala je u Zagrebu 15. studenoga 2018. godine drugi stručni skup Zrcala i labirinti baštine posvećen bogatstvu i raznolikosti hrvatske kulturne baštine kao važnom pokretaču za izgradnju snažnijeg društva, razvoja i napretka.

13. 11. 2018.

Najava stručnog skupa Zrcala i labirinti baštine

Agencija za odgoj i obrazovanje u suorganizaciji s Ministarstvom kulture, a povodom obilježavanja godine Europske kulturne baštine (2018) organizira drugi državni stručni skup posvećen bogatstvu i raznolikosti hrvatske kulturne baštine kao važnom pokretaču za izgradnju snažnijeg društva, razvoja i napretka. Stručni skup Zrcala i labirinti baštine održat će se 15. studenoga 2018. godine u Muzeju Mimara u Zagrebu.

31. 10. 2018.

Najava Konferencije o poduzetničkom obrazovanju u odgojno-obrazovnom sustavu

U Splitu će se 23. studenoga 2018.g. u Vijećnici Hrvatske gospodarske komore održati Konferencija Poduzetništvo u odgojno obrazovnom sustavu Republike Hrvatske, s početkom u 9,00 sati. Navedenu konferenciju organizira Agencija za odgoj i obrazovanje u suradnji  s Hrvatskom  gospodarskom komorom. 

31. 10. 2018.

Najava 2. Konferencije o superviziji u odgoju i obrazovanju – Rješavanje problema i vođenje

Agencija za odgoj i obrazovanje po drugi puta organizira Konferenciju o superviziji u odgoju i obrazovanju – Rješavanje problema i vođenje, za zaposlene u sustavu obrazovanja, koja će se održati od 14. do 16. 11. 2018. godine u Hotelu Park u Našicama.

22. 10. 2018.

4. Hrvatska konferencija o kemijskom obrazovanju

4. Hrvatska konferencija o kemijskom obrazovanju održat će se ponovno u Splitu, gradu koji je svojom ljepotom i gostoljubivošću domaćina osvojio preko stotinjak sudionika prethodnih triju Konferencija. Organizatori Konferencije su Hrvatsko prirodoslovno društvo, Agencija za odgoj i obrazovanje, Prirodoslovno-matematički fakultet Sveučilišta u Splitu i Hrvatsko kemijsko društvo.

Obavijesti

Izdvajamo