Opće obavijesti

26. 2. 2020.

Studijski posjet Dublinu radi usavršavanja programa e-učenja Agencije za odgoj i obrazovanje

Studijski posjet Dublinu radi usavršavanja programa e-učenja Agencije za odgoj i obrazovanje

U okviru projekta Sustav procjene kvalitete stručnog usavršavanja u nadležnosti Agencije za odgoj i obrazovanje, financiranog iz Programa Europske komisije za potporu reformama, članovi projektnog tima AZOO-a bili su u studijskom posjetu Dublinu.

26. 2. 2020.

Krenule prijave za osmo izdanje srednjoškolskog poslovnog natjecanja Ideja godine

Krenule prijave za osmo izdanje srednjoškolskog poslovnog natjecanja Ideja godine

Ideja godine poslovno je natjecanje koje se ove godine održava po osmi put u organizaciji portala srednja.hr., a riječ je o prilično drugačijem srednjoškolskom natjecanju jer ne postoji jasna špranca koja vodi do pobjede, već se traži znanje, inovativnost i dobra prezentacija projekta.

21. 2. 2020.

Nacionalna kampanje protiv seksualnog nasilja nad djecom i mladima

Nacionalna kampanje protiv seksualnog nasilja nad djecom i mladima

Agencija za odgoj i obrazovanje podržala je početak Nacionalne kampanje protiv seksualnog nasilja nad djecom i mladima čiji je početak obilježen 20. veljače 2020. u prostorijama Muzeja Mimara, u organizaciji Ženske sobe.

21. 2. 2020.

Pisci na mreži, 26. veljače 2020. gostuje Đurđica Čilić

pisci_mProgram Pisci na mreži čine pozvani suvremeni hrvatski autori, koji su svojim knjigama zadobili pažnju književne kritike i čitateljske publike, ali su, istodobno, njihovi tekstovi poticajni za čitanje u školi tijekom različitih oblika neposrednog odgojno-obrazovnog rada: redovne nastave hrvatskoga jezika i različitim izvannastavnim aktivnostima. Namjera je urednika i voditelja programa, viši savjetnici Agencije za odgoj i obrazovanje Mirela Barbaroša-Šikić i Miroslav Mićanović, da u virtualnim susretima učenici saznaju tko su hrvatski pisci, kako, zašto i za koga pišu. U programu Pisci na mreži 26. veljače 2020. godine gostuje Đurđica Čilić 

 

19. 2. 2020.

Stručnjaci u Osijeku raspravljali o zajedničkom pristupu preventivnim aktivnostima

VIII. znanstveno-stručni skup Osnaživanje potencijala za preventivne aktivnosti u zajednici održan je u Osijeku od 13. do 15. veljače 2020. godine. Multidisciplinarni skup organizirao je Odsjek za psihologiju Filozofskoga fakulteta Osijek i Društvo psihologa Osijek u suorganizaciji s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo, Agencijom za odgoj i obrazovanje i Hrvatskim psihološkim društvom.

18. 2. 2020.

Javni poziv za sudjelovanje u projektu Mala akademija financija

Mala akademija financija je edukativni projekt koji je pokrenuo Večernji list u suradnji s Udrugom društva za upravljanje mirovinskim fondovima i mirovinskih osiguravajućih društava, zagrebačkim Ekonomskim fakultetom, Ministarstvom znanosti i obrazovanja i Agencijom za odgoj i obrazovanje. I ove godine na Malu akademiju financija prijaviti se mogu učenici od petog do osmog razreda osnovnih škola.
Zbog velikog interesa produžen je rok za prijavu za sudjelovanje u projektu Mala akademija financija, do 25. veljače 2020. 

Obavijesti

Izdvajamo