Opće obavijesti

5. 4. 2019.

Natječaj za imenovanje ravnatelja/ice Agencije za odgoj i obrazovanje

Upravno vijeće Agencije za odgoj i obrazovanje raspisalo je natječaj za imenovanje ravnatelja/ice Agencije za odgoj i obrazovanje. Ravnatelj se imenuje na razdoblje od četiri godine.

Uz prijavu na natječaj kandidati, između ostaloga, trebaju priložiti preslik životopisa i detaljan opis dosadašnjeg rada s posebnim naglaskom na rukovodeće poslove te projekte koje su vodili ili u kojima su sudjelovali u odgoju i obrazovanju.

4. 4. 2019.

Najava državnog stručnog skupa za odgojitelje predškolske djece u Šibeniku

Državni stručni skup za odgojitelje predškolske djece s područja Republike Hrvatske održat će se od 15. do 17. travnja 2019. godine, u Amadria Park hotelu, Šibenik.

Tema državnoga stručnog skupa je „Odgojitelj kao (su)kreator kvalitete odgojno-obrazovnog rada ustanove za RPOO.“

3. 4. 2019.

Najava Festivala znanosti u Rijeci

Festival znanosti na temu Boje, kojega suorganizacijski podupire Agencija za odgoj i obrazovanje, održat će se na više od 30 lokacija u Gradu Rijeci s više od 150 predavanja i aktivnosti u periodu od 8. do 13. travnja 2019. godine.

1. 4. 2019.

Poziv za sudjelovanje na 13. literarnom natječaju „NAZOR I MI“ za 2019. godinu

U povodu održavanja ” XXIV. NAZOROVIH DANA“, Osnovna škola Vladimira Nazora iz Postira u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje objavljuju XIII. literarni natječaj “Nazor i mi”.

Vladimir Nazor slovi kako jedan od najzaslužnijih hrvatskih pjesnika koji se cijeloga života posebno zalagao za hrvatski jezik, a što je vidljivo iz njegova pjesničkog opusa koji nam je ostavio u nasljedstvo. Njemu u čast organiziramo susret mladih literata u rodnim mu Postirima.

28. 3. 2019.

Najava državnoga skupa za ravnatelje srednjih škola i učeničkih domova u Primoštenu

Agencija za odgoj i obrazovanje 9. i 10. travnja 2019. godine u Primoštenu organizira državni stručni skup za ravnatelje srednjih škola i učeničkih domova RH  "Vođenje i rukovođenje školskom/domskom ustanovom tijekom reformskih procesa". Ravnateljima srednjih škola i učeničkih domova obratit će se i predavanja održati stručnjaci iz područja školskog menadžmenta, čelnici Ministarstva znanosti i obrazovanja, savjetnici agencija i ravnatelji srednjih škola.

Obavijesti

Izdvajamo