Opće obavijesti

25. 9. 2019.

Najava svečane promocije mentora i savjetnika 4. listopada 2019./ promovirani

Svečana promocija odgojitelja, učitelja, nastavnika i stručnih suradnika u zvanje mentora i savjetnika održat će se 4. listopada 2019. godine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.

Svečanom promocijom Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja žele nagraditi najbolje u sustavu, one koji svojom stručnošću, pedagoškim metodama, uzornim radom i trajnim stručnim usavršavanjem unapređuju nastavni proces poučavanja i odgojno-obrazovni sustav u cjelini. 

Svečana promocija održat će se u dva dijela u 11 i 13 sati.

 

 

25. 9. 2019.

Ispitivanje kvalitete i učinkovitosti programa e-učenja AZOO-a

Agencija za odgoj i obrazovanje, u suradnji s Institutom za obrazovanje Sveučilišta Grada Dublina provodi ispitivanje kvalitete i učinkovitosti programa e-učenja AZOO-a uvedenih u ponudu stručnog usavršavanja 2014. godine.

Ispitivanje se provodi u okviru projekta „Sustav procjene kvalitete stručnog usavršavanja u nadležnosti Agencije za odgoj i obrazovanje“, a njime želimo dobiti informaciju o iskustvima sudjelovanja odgojno-obrazovnih radnika u programima e-učenja AZOO-a.

23. 9. 2019.

Pisci na mreži, 25. rujna 2019. gostuje Seid Serdarević

pisci_mProgram Pisci na mreži čine pozvani suvremeni hrvatski autori, koji su svojim knjigama zadobili pažnju književne kritike i čitateljske publike, ali su, istodobno, njihovi tekstovi poticajni za čitanje u školi tijekom različitih oblika neposrednog odgojno-obrazovnog rada: redovne nastave hrvatskoga jezika i različitim izvannastavnim aktivnostima. Namjera je urednika i voditelja programa, viši savjetnici Agencije za odgoj i obrazovanje Mirela Barbaroša-Šikić i Miroslav Mićanović,  da u virtualnim susretima učenici saznaju tko su hrvatski pisci, kako, zašto i za koga pišu. U programu Pisci na mreži 25. rujna 2019. godine gostuje Seid Serdarević.

 

9. 9. 2019.

Lions quest program – vještine za adolescenciju

Lions quest program – vještine za adolescenciju

U Velikoj dvorani Ministarstva znanosti i obrazovanja, 6. rujna 2019., u suradnji s UNODC-em i Ministarstvom znanosti i obrazovanja, održan je uvodni sastanak pred implementaciju preventivnog programa Vještine za adolescenciju (Lions guest skills for adolescence). Nazočne su pozdravili ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje dr. sc. Dubravka Brezak Stamać i načelnik Sektora za zajedničke poslove i programe MZO-a Darko Tot.

5. 9. 2019.

Obavijest o održavanju testiranja za kandidate prijavljene na natječaj za radno mjesto tajnik/ica AZOO-a

Testiranje kandidata koji su se javili na natječaj za radno mjesto tajnik/ica Agencije za odgoj i obrazovanje - voditelj/ica Odjela pravnih, računovodstvenih i pomoćnih poslova - 1 izvršitelj/ica na neodređeno radno vrijeme u Zagrebu, a koji zadovoljavaju formalne uvjete natječaja, održat će se u utorak 10. rujna 2019. godine u Martićevoj ulici 29, 3. kat, u 10 sati. Testiranje će provesti RRIF Visoka škola. Kandidati sa sobom trebaju ponijeti osobnu iskaznicu. Razgovor sa svim kandidatima koji su pristupili testiranju odvijat će se u petak 13. rujna 2019. godine u Agenciji za odgoj i obrazovanje, Donje Svetice 38, Zagreb.

30. 8. 2019.

Rujanske edukacije „Škola za život“ rezultat su zajedničke suradnje Agencije i Ministarstva

Rujanske edukacije „Škola za život“ rezultat su zajedničke suradnje Agencije i Ministarstva

U sklopu posljednjih priprema za provođenje kurikulne reforme „Škola za život“ gotovo 150 ravnatelja osnovnih škola Grada Zagreba i Zagrebačke županije sudjelovalo je na stručnoj edukaciji koju su organizirali Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Obavijesti

Izdvajamo