Opće obavijesti

5. 10. 2019.

Promocijom u viša zvanja mentora i savjetnika nagrađeno 608 najboljih odgojno-obrazovnih radnika

Promocijom u viša zvanja mentora i savjetnika nagrađeno 608 najboljih odgojno-obrazovnih radnika

Uoči Svjetskog dana učitelja, koji se u cijelom svijetu obilježava 5. listopada, Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja organizirali su 4. listopada 2019. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu svečanu promociju najboljih odgojno-obrazovnih radnika.

3. 10. 2019.

 Kako i zašto učiti o medijima

Kako i zašto učiti o medijima

Ravnateljica Agencije za odgoj o obrazovanje dr. sc. Dubravka Brezak Stamać sudjelovala je 3. listopada 2019. godine u Velikoj Gorici na svečanom otvorenju 15. susreta dječjih gradskih i općinskih vijeća Hrvatske koji se ove godine bave temom  „Kao i zašto učiti o medijima“.

Organizatori Susreta su Savez društava Naša djeca Hrvatske i Grad Velika Gorica.

1. 10. 2019.

Stručni skup povodom 100-e obljetnice rođenja Jure Kaštelana - javni poziv za sudjelovanje

Povodom 100-e obljetnice rođenja hrvatskoga pjesnika i znanstvenika Jure Kaštelana (1919. – 1990. – 2019.) Agencija za odgoj i obrazovanje i Srednja škola Jure Kaštelana, Omiš organiziraju stručni skup za učitelje i nastavnike Hrvatskoga jezika. Stručni skup održat će se 18. prosinca 2019. u dvorani Hotela Plaža u Omišu.

30. 9. 2019.

Šesti zajednički stručni skup Agencije za odgoj i obrazovanje i Memoriala de la Shoah

U Parizu će se, od 25. do 28. studenoga 2019. održati šesti zajednički stručni skup Agencije za odgoj i obrazovanje i Memorijala holokausta  (fr. Mémorial de la Shoah). Temeljem sporazuma o suradnji između Memorijala holokausta i Agencije za odgoj i obrazovanje, potpisanoga 2012. i 2016. godine, stručni skup Prenošenje povijesti holokausta organizira se za učitelje i nastavnike te ostale stručnjake u ovom području iz Republike Hrvatske.

27. 9. 2019.

Seminari i radionice hrvatskog jezika u Australiji

Seminari i radionice hrvatskog jezika u Australiji

U okviru programa potpore održavanju nastave hrvatskoga jezika i kulture u Australiji, od 11. do 23. rujna 2019., održani su seminari i radionice za učitelje i učenike. Nastavljena je suradnja nadležnih institucija – Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Agencije za odgoj i obrazovanje, Učiteljskog fakulteta u Zagrebu te Hrvatske matice iseljenika.

26. 9. 2019.

Otvorena Smotra hrvatskoga školskog filma

Otvorena Smotra hrvatskoga školskog filma

Ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje dr. sc. Dubravka Brezak Stamać otvorila je 25. rujna 2019. godine Smotru hrvatskoga školskog filma u Velikoj Gorici. Organizator programa i nositelj Smotre, koja je obuhvatila filmsko i videostvaralaštvo te razgovore voditelja i učenika s članovima prosudbenog povjerenstva je Agencija za odgoj i obrazovanje.

Obavijesti

Izdvajamo