Opće obavijesti

9. 9. 2019.

Lions quest program – vještine za adolescenciju

Lions quest program – vještine za adolescenciju

U Velikoj dvorani Ministarstva znanosti i obrazovanja, 6. rujna 2019., u suradnji s UNODC-em i Ministarstvom znanosti i obrazovanja, održan je uvodni sastanak pred implementaciju preventivnog programa Vještine za adolescenciju (Lions guest skills for adolescence). Nazočne su pozdravili ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje dr. sc. Dubravka Brezak Stamać i načelnik Sektora za zajedničke poslove i programe MZO-a Darko Tot.

5. 9. 2019.

Obavijest o održavanju testiranja za kandidate prijavljene na natječaj za radno mjesto tajnik/ica AZOO-a

Testiranje kandidata koji su se javili na natječaj za radno mjesto tajnik/ica Agencije za odgoj i obrazovanje - voditelj/ica Odjela pravnih, računovodstvenih i pomoćnih poslova - 1 izvršitelj/ica na neodređeno radno vrijeme u Zagrebu, a koji zadovoljavaju formalne uvjete natječaja, održat će se u utorak 10. rujna 2019. godine u Martićevoj ulici 29, 3. kat, u 10 sati. Testiranje će provesti RRIF Visoka škola. Kandidati sa sobom trebaju ponijeti osobnu iskaznicu. Razgovor sa svim kandidatima koji su pristupili testiranju odvijat će se u petak 13. rujna 2019. godine u Agenciji za odgoj i obrazovanje, Donje Svetice 38, Zagreb.

30. 8. 2019.

Rujanske edukacije „Škola za život“ rezultat su zajedničke suradnje Agencije i Ministarstva

Rujanske edukacije „Škola za život“ rezultat su zajedničke suradnje Agencije i Ministarstva

U sklopu posljednjih priprema za provođenje kurikulne reforme „Škola za život“ gotovo 150 ravnatelja osnovnih škola Grada Zagreba i Zagrebačke županije sudjelovalo je na stručnoj edukaciji koju su organizirali Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

27. 8. 2019.

Usavršavanje učitelja tehničke kulture o uvođenju novog kurikula

Usavršavanje učitelja tehničke kulture o uvođenju novog kurikula

Stručna radna skupina Ministarstva znanosti i obrazovanja za izradu kurikula nastavnog predmeta Tehnička kultura organizirala je od 26. do 30. kolovoza 2019. godine u Nacionalnom centru tehničke kulture u Kraljevici stručno usavršavanje učitelja tehničke kulture.

23. 8. 2019.

Najava stručnih edukacija za „Školu za život“ u organizaciji Agencije i Ministarstva znanosti i obrazovanja

Viši savjetnici i vanjski suradnici Agencije za odgoj i obrazovanje u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja, a u sklopu pripreme za idući krug edukacija učitelja, nastavnika, ravnatelja i stručnih suradnika za frontalnu primjenu „Škole za život“, organiziraju edukativne skupove koji će se od 26. kolovoza do 6. rujna 2019. godine održavati  u školama diljem Hrvatske.

Svi stručni skupovi objavljeni su na EMA-i, aplikaciji za organizaciju edukacija, https://ema.e-skole.hr/ preko koje se odgojno-obrazovni radnici prijavljuju na navedene edukacije.

23. 8. 2019.

Edukacija savjetnika Agencije za „Školu za život“

Edukacija savjetnika Agencije za „Školu za život“

Ministarstvo znanosti i obrazovanja u sklopu priprema za idući krug edukacija učitelja, nastavnika, ravnatelja i stručnih suradnika za frontalnu primjenu „Škole za život“, koja od jeseni ulazi u 1311 škola u Hrvatskoj, organiziralo je na Sljemenu od 19. do 23. kolovoza 2019. godine stručno usavršavanje za mentorski tim i savjetnike Agencije. Na edukaciji sudjeluje deset viših savjetnica i savjetnika Agencije za odgoj i obrazovanje.

Obavijesti

Izdvajamo