Opće obavijesti

15. 4. 2019.

Započinje provedba projekta Sustav procjene kvalitete stručnog usavršavanja u nadležnosti AZOO-a

Agencija za odgoj i obrazovanje započinje s provedbom projekta „Sustav procjene kvalitete stručnog usavršavanja u nadležnosti Agencije za odgoj i obrazovanje“ u razdoblju travanj 2019. – svibanj 2020. godine.

Svrha projekta jest unapređenje kvalitete stručnog usavršavanja u nadležnosti Agencije za odgoj i obrazovanje uvođenjem sustava procjene kvalitete stručnih usavršavanja te njihova učinka na postignuća učenika, s ciljem pružanja podrške provedbi kurikularne reforme.

5. 4. 2019.

Natječaj za imenovanje ravnatelja/ice Agencije za odgoj i obrazovanje

Upravno vijeće Agencije za odgoj i obrazovanje raspisalo je natječaj za imenovanje ravnatelja/ice Agencije za odgoj i obrazovanje. Ravnatelj se imenuje na razdoblje od četiri godine.

Uz prijavu na natječaj kandidati, između ostaloga, trebaju priložiti preslik životopisa i detaljan opis dosadašnjeg rada s posebnim naglaskom na rukovodeće poslove te projekte koje su vodili ili u kojima su sudjelovali u odgoju i obrazovanju.

4. 4. 2019.

Najava državnog stručnog skupa za odgojitelje predškolske djece u Šibeniku

Državni stručni skup za odgojitelje predškolske djece s područja Republike Hrvatske održat će se od 15. do 17. travnja 2019. godine, u Amadria Park hotelu, Šibenik.

Tema državnoga stručnog skupa je „Odgojitelj kao (su)kreator kvalitete odgojno-obrazovnog rada ustanove za RPOO.“

3. 4. 2019.

Najava Festivala znanosti u Rijeci

Festival znanosti na temu Boje, kojega suorganizacijski podupire Agencija za odgoj i obrazovanje, održat će se na više od 30 lokacija u Gradu Rijeci s više od 150 predavanja i aktivnosti u periodu od 8. do 13. travnja 2019. godine.

Obavijesti

Izdvajamo