Opće obavijesti

30. 1. 2019.

Najava stručnog usavršavanja odgojitelja, učitelja i nastavnika pripadnika hrvatske nacionalne manjine

Zadovoljstvo nam je pozvati odgojitelje, učitelje i nastavnike pripadnika hrvatske nacionalne manjine, iseljenika i Hrvata u Bosni i Hercegovini na stručni skup koji organizira Agencija za odgoj i obrazovanje od 4. do 8. srpnja 2019. godine.

17. 1. 2019.

Obrazovna konferencija Kreativnost i inovativnost u nastavi

Obrazovna konferencija Kreativnost i inovativnost u nastavi

Agencija za odgoj i obrazovanje, u suorganizaciji s Visokim učilištem Effectus, organizirala je u Zagrebu dvodnevnu Obrazovnu konferenciju „Kreativnost i inovativnost u nastavi“,10. siječnja 2019. godine u za odgojno-obrazovne radnike u osnovnim školama, a 11. siječnja 2019. godine za odgojno-obrazovne radnike u srednjim školama.

8. 1. 2019.

Najava Obrazovne konferencije Kreativnost i inovativnost u nastavi u Osijeku

Agencija za odgoj i obrazovanje u suorganizaciji s Visokim učilištem Effectus organizira Obrazovnu konferenciju „Kreativnost i inovativnost u nastavi“ koja će se održati 26. veljače 2019. godine s početkom u 10 sati na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Konferencija je namijenjena odgojno-obrazovnim radnicima osnovnih i srednjih škola s područja Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske i Virovitičko-podravske županije.  Konferencija će se biti organizirana u četiri radionice čiji su voditelji doc. dr. sc. Robert Kopal i Darija Korkut, mag. angl. Moto konferencije: "Kreativnost je vještina budućnosti – kreativnost nije urođena osobina, nego vještina koja se uči, potiče i razvija..."

21. 12. 2018.

Najava Obrazovne konferencije "Kreativnost i inovativnost u nastavi“

Agencija za odgoj i obrazovanje u suorganizaciji s Visokim učilištem Effectus organizira Obrazovnu konferenciju „Kreativnost i inovativnost u nastavi“, koja će se održati 10. siječnja 2019. godine u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu za osnovne škole, a 11. siječnja 2019. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu za srednje škole.

13. 12. 2018.

Čestitamo višim savjetnicima AZOO-a dr. sc. Željku Jakopoviću i Franji Čičku, prof., na najvišem priznanju u odgoju i obrazovanju – Nagradi Ivan Filipović

Čestitamo višim savjetnicima AZOO-a dr. sc. Željku Jakopoviću i Franji Čičku, prof., na najvišem priznanju u odgoju i obrazovanju – Nagradi Ivan Filipović

Viši savjetnici Agencije za odgoj i obrazovanje dr. sc. Željko Jakopović i Franjo Čičak, prof., odnedavno u mirovini, dobitnici su Nagrade Ivan Filipović, najvišeg priznanja koje Hrvatski sabor dodjeljuje djelatnicima u odgoju i obrazovanju za rad i rezultate u predškolskom odgoju, osnovnom, srednjem školstvu, visokom školstvu i znanstvenom i stručnom radu.

Obavijesti

Izdvajamo