Opće obavijesti

17. 4. 2019.

Najava okruglog stola Otvoreni kurikulum za otvorene i slobodne alate i programe

U petak 19. travnja 2019. od 11:00 -12:30 u okviru međunarodne konferencije 26. Dani otvorenih računarskih sustava Croatian Linux Users’ Conference (DORS/CLUC) na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu održat će se okrugli stol pod nazivom: Otvoreni kurikulum za otvorene i slobodne alate i programe.

15. 4. 2019.

Započinje provedba projekta Sustav procjene kvalitete stručnog usavršavanja u nadležnosti AZOO-a

Agencija za odgoj i obrazovanje započinje s provedbom projekta „Sustav procjene kvalitete stručnog usavršavanja u nadležnosti Agencije za odgoj i obrazovanje“ u razdoblju travanj 2019. – svibanj 2020.

Svrha projekta jest unapređenje kvalitete stručnog usavršavanja u nadležnosti AZOO-a uvođenjem sustava procjene kvalitete stručnih usavršavanja te njihova učinka na postignuća učenika, s ciljem pružanja podrške provedbi kurikularne reforme.

5. 4. 2019.

Natječaj za imenovanje ravnatelja/ice Agencije za odgoj i obrazovanje

Upravno vijeće Agencije za odgoj i obrazovanje raspisalo je natječaj za imenovanje ravnatelja/ice Agencije za odgoj i obrazovanje. Ravnatelj se imenuje na razdoblje od četiri godine.

Uz prijavu na natječaj kandidati, između ostaloga, trebaju priložiti preslik životopisa i detaljan opis dosadašnjeg rada s posebnim naglaskom na rukovodeće poslove te projekte koje su vodili ili u kojima su sudjelovali u odgoju i obrazovanju.

Obavijesti

Izdvajamo