Opće obavijesti

11. 2. 2019.

Održana svečana promocija 480 mentora i savjetnika

Održana svečana promocija 480 mentora i savjetnika

Svečana promocija najboljih i najkvalitetnijih odgojitelja, učitelja, nastavnika i stručnih suradnika u zvanje mentora i savjetnika održana je  8. veljače 2019. godine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu. Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja, svečanom promocijom nagrađuju najbolje u sustavu, one koji stručnošću i znanjem, inovativnim metodama poučavanja, uzornim radom i stručnim usavršavanjem unapređuju nastavni proces poučavanja i odgojno-obrazovni sustav u cjelini.

10. 2. 2019.

Najava interdisciplinarnog stručnog skupa „Zajedno protiv nasilja“

Agencija za odgoj i obrazovanje organizira interdisciplinarni stručni skup pod nazivom „Zajedno protiv nasilja“ (međuresorni pristup fenomenu nasilja) koji će se održati 20. veljače 2019. godine u Srednjoj graditeljskoj i tehničkoj školi u Zagrebu s početkom u 9 sati.

Slučajevi nasilja u odgojno obrazovnim ustanovama zahtijevaju pravovremeni i profesionalni odgovor svih institucija. Međuresorno povezivanje i koordinacija, razumijevanje nadležnosti, uloga i odgovornosti djelatnika u pojedinim ustanovama od ključne su važnosti za prevenciju i suzbijanje nasilja.

8. 2. 2019.

Najava Obrazovne konferencije Kreativnost i inovativnost u nastavi u Osijeku

Agencija za odgoj i obrazovanje u suorganizaciji s Visokim učilištem Effectus organizira Obrazovnu konferenciju „Kreativnost i inovativnost u nastavi“ koja će se održati 26. veljače 2019. godine s početkom u 10 sati na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Konferencija je namijenjena odgojno-obrazovnim radnicima osnovnih i srednjih škola s područja Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske i Virovitičko-podravske županije.  Konferencija će se biti organizirana u četiri radionice čiji su voditelji doc. dr. sc. Robert Kopal i Darija Korkut, mag. angl. Moto konferencije: "Kreativnost je vještina budućnosti – kreativnost nije urođena osobina, nego vještina koja se uči, potiče i razvija..."

8. 2. 2019.

Najava svečane promocije mentora i savjetnika 8. veljače 2019.

Najava svečane promocije mentora i savjetnika 8. veljače 2019.

Svečana promocija odgojitelja, učitelja, nastavnika i stručnih suradnika u zvanje mentora i savjetnika održat će se 8. veljače 2019. godine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu. Svečana promocija održat će se u dva dijela,  u 11 i 13 sati.

6. 2. 2019.

Održan stručni skup Škole bez mobitela?

Održan stručni skup Škole bez mobitela?

U organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje 6. veljače 2019., održan je stručni skup Škole bez mobitela? povodom Dana sigurnijeg interneta, u Maloj kući dječjih prava u Zagrebu. Sudionike skupa pozdravila je pravobraniteljica za djecu Helenca Pirnat Dragičević.

31. 1. 2019.

Najava državnog stručnog skupa za odgojitelje predškolske djece u Šibeniku

Državni stručni skup za odgojitelje predškolske djece s područja Republike Hrvatske održat će se od 15. do 17. travnja 2019. godine, u Amadria Park hotelu, Šibenik.

Tema državnoga stručnog skupa je „Odgojitelj kao (su)kreator kvalitete odgojno-obrazovnog rada ustanove za RPOO.“

Obavijesti

Izdvajamo