Opće obavijesti

20. 7. 2020.

Odgađa se VI. kongres hrvatskih povjesničara

Hrvatski nacionalni odbor za povijesne znanosti obavještava da se zbog epidemiološke situacije i daljnjeg širenja bolesti covid-19  odgađa VI. kongres hrvatskih povjesničara koji se trebao održati u Rijeci od 30. rujna do 3. listopada 2020. 

16. 7. 2020.

Javni poziv za prijavu kandidata za članove Radne skupine za izradu materijala za škole na temu smanjenja rizika od katastrofa

Ravnateljstvo civilne zaštite Ministarstva unutarnjih poslova, u partnerstvu s Agencijom za odgoj i obrazovanje, provodi projekt „Na putu do smanjenja rizika od katastrofa“, kojeg je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.

14. 7. 2020.

Sastanak ravnateljice Agencije s predsjednikom i članovima Hrvatskog olimpijskog odbora

Sastanak ravnateljice Agencije s predsjednikom i članovima Hrvatskog olimpijskog odbora

Ravnateljica Agencija za odgoj i obrazovanje dr. sc. Dubravka Brezak Stamać primila je 14. srpnja 2020. godine predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatka Matešu i dr. sc. Romanu Caput Jogunica, izv. prof. te predsjednicu Hrvatskog klizačkog saveza Moranu Paliković Gruden. Na radnom sastanku razgovaralo se o mogućnostima stručne podrške mladim sportašima kako bi se osnažili za dual karijeru u sportu, odnosno za istovremeno uspješno ispunjavanje svih školskih obveze, treninga i natjecanja. 

14. 7. 2020.

Dogovorena suradnja Agencije i Instituta za društvena istraživanja

Dogovorena suradnja Agencije i Instituta za društvena istraživanja

Ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje dr. sc. Dubravka Brezak Stamać i ravnateljica Instituta za društvena istraživanja u Zagrebu dr. sc. Dinka Marinović- Jerolimov potpisale su 13. srpnja 2020. godine sporazum o suradnji u području odgoja i obrazovanja te u stručnim djelatnostima koje zajedno ili pojedinačno organiziraju i provode. 

6. 7. 2020.

Agencija s Hrvatskim Crvenim križem potpisala Ugovor o suradnji

Agencija s Hrvatskim Crvenim križem potpisala Ugovor o suradnji

Ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje dr. sc. Dubravka Brezak Stamać i izvršni predsjednik Hrvatskog Crvenog križa Robert Markt, dipl. oec. potpisali su 2. srpnja 2020. godine u Zagrebu Ugovor o suradnji kojim su utvrdili dobru dosadašnju suradnju i definirali zajednički interes AZOO-a i HCK-a u provedbi programa na području predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog odgoja i obrazovanja.

 

1. 7. 2020.

Okrugli stol o stručnom usavršavanju učitelja u RH

Okrugli stol o stručnom usavršavanju učitelja u RH

Stručno usavršavanje pravo je i obveza svih odgojno-obrazovnih djelatnika te je važno da bude kvalitetno i svrhovito. Stoga je Udruga hrvatskih učitelja razredne nastave Zvono, u suradnji s partnerima iz Republike Srbije i Sjeverne Makedonije osmislila projekt „Potrebe nastavnika za cjeloživotnim učenjem u kontekstu obrazovanja za 21. stoljeće“ kojeg financira EU preko Fondacije Tempus u Republici Srbiji iz sredstava Erasmus+ Ključna aktivnost 2: Strateška partnerstva. 

Obavijesti

Izdvajamo