Drugi obrazovni materijali

21. 10. 2020.

Postupak za objavu drugog obrazovnog materijala u virtualni repozitorij

Postupak objave komercijalnih drugih obrazovnih materijala u virtualni repozitorij obrazovnih materijala provodi Agencija za odgoj i obrazovanje sukladno Zakonu o udžbenicima i drugim obrazovnim materijala za osnovnu i srednju školu i Pravilniku o udžbeničkom standardu te članovima stručnih povjerenstava za procjenu udžbenika i drugih obrazovnih materijala.

11. 6. 2019.

Agencija za odgoj i obrazovanje objavljuje Katalog odobrenih drugih obrazovnih materijala

Katalog sadrži popis odobrenih drugih obrazovnih materijala za osnovnu i srednju školu pristiglih Agenciji za odgoj i obrazovanje na odobravanje temeljem Zakona o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu (Narodne novine, 116/18). Prikupljanje zahtjeva obavlja se sukladno članku 16. Zakona, temeljem kojeg Agencija za odgoj i obrazovanje donosi odluku o objavi ili odbijanju drugih obrazovnih materijala.

Katalog je objavljen u nastavku. 

 

25. 4. 2018.

Popis odobrenih pomoćnih nastavnih sredstava, Pravilnik o postupku odobravanja i uporabi

Popis odobrenih pomoćnih nastavnih sredstava objavljen je u tablicama prema godinama odobrenja. Bez obzira na godinu odobrenja sva navedena pomoćna nastavna sredstva namijenjena su za uporabu u osnovnim i srednjim škola...

Obavijesti

Izdvajamo