Matematika

15. 3. 2019.

Državno Natjecanje iz matematike 2019. - popis pozvanih učenika

Objavljujemo popis pozvanih učenika i njihovih mentora na državno Natjecanje iz matematike. 60. državno Natjecanje iz matematike održat će se u Poreču od 28. do 30. ožujka 2019. godine.

Pravo sudjelovanja na državnom Natjecanju stekli su učenici u skladu s pravilima objavljenim u Katalogu natjecanja i smotri. Po završetku državnog Natjecanja održat će se izborna natjecanja za međunarodna natjecanja.

12. 3. 2019.

Državno Natjecanje iz matematike - rezultati županijskog natjecanja nakon revizije

Objavljujemo konačne rezultate županijskog Natjecanja iz matematike nakon revizije državnog povjerenstva.

Učenici kojima je broj bodova promijenjen mogu zatražiti objašnjenja od članova Državnog povjerenstva koji su pregledavali testove na mail adrese državnog povjerenstva. Popis učenika koji se pozivaju na Državno natjecanje bit će objavljen najkasnije do petka, 15. ožujka 2019. godine.
 

11. 3. 2019.

Državno Natjecanje iz matematike - obavijest

Državno povjerenstvo za Natjecanje iz matematike je 9. ožujka 2019. godine pregledalo testove koje su poslala županijska povjerenstva te uskladilo bodovanje sa službenim, kako bi svi učenici bili vrednovani prema istom kriteriju.

Rezultate nakon revizije Državno povjerenstvo će objaviti na internetskim stranicama Agencije za odgoj i obrazovanje u utorak, 12. ožujka 2019. godine.

Obavijesti

Izdvajamo