Stručni suradnici psiholozi i nastavnici psihologije

13. 10. 2020.

Održan stručni skup o ulozi psihologa u razvijanju kvalitetnih odnosa u školi

Međužupanijski stručni skup za stručne suradnike psihologe i nastavnike psihologije Upravljanje kvalitetom odgojno-obrazovnog procesa u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje održan je 9. listopada 2020. godine na online aplikaciji Zoom. U uvodnom djelu sudionike je pozdravila ravnateljica AZOO-a dr. sc. Dubravka Brezak Stamać, nakon čega je voditeljica stručnog skupa viša savjetnica Vilma Bednar predstavila predavače i tijek programa i istaknula odgovornu ulogu psihologa u razvijanju kvalitetnih odnosa sa svim dionicima unutar odgojno-obrazovnih ustanova.

20. 5. 2019.

U Omišu održan državni stručni skup psihologa

U Omišu je od 24. do 26. travnja 2019. održan državni stručni skup za psihologe koje je u ime Agencije za odgoj i obrazovanje organizirala viša savjetnica Vilma Bednar. U suradnji s osnovnom školom Josip Pupačić iz Omiša skup je otvoren zapaženim umjetničkim nastupom skupine učenika. Stručni skup s nazivom Otisci društvenih promjena u ponašanju djece i mladih je okupio 200-tinjak psihologa iz vertikale odgojno-obrazovnih ustanova, a tematski je posvećen mentalnom zdravlju djece i mladih.

6. 3. 2019.

Stručni skup „Izazovi rada psihologa u zaštiti mentalnog zdravlja djece i mladih“

Stručni skup „Izazovi rada psihologa u zaštiti mentalnog zdravlja djece i mladih“

U organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje 1. ožujka 2019. godine u Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga u Našicama održan je stručni skup „Izazovi rada psihologa u zaštiti mentalnog zdravlja djece i mladih“. Na skupu je sudjelovalo više od osamdeset stručnih suradnika psihologa i nastavnika  psihologije s područja pet slavonskih županija.

10. 12. 2018.

Stručni skup za voditelje ŽSV-a ususret promjenama: Škola za život

Stručni skup za voditelje ŽSV-a ususret promjenama: Škola za život

U organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje 30. studenoga 2018. održan je stručni skup Ususret promjenama: Škola za život, namijenjen voditeljima županijskih stručnih vijeća stručnih suradnika psihologa u osnovnim i srednjim školama te nastavnika psihologije iz cijele Hrvatske.

3. 9. 2018.

Održano stručno usavršavanje Suvremeni pristupi poučavanja u nastavi psihologije

U sklopu redovitog usavršavanja nastavnika psihologije organiziran je 28. kolovoza 2018. godine međužupanijski stručni skup u Karlovcu, u prostorima Trgovačko-ugostiteljske škole Voditeljica skupa je bila viša savjetnica za stručne suradnike psihologe i nastavnike psihologije Vilma Bednar, a osim nje sudjelovale su i viša savjetnica mr.sc. Marijana Marinović, dr. sc. Sanja Bradić i Silvana Vlašić, prof.

Obavijesti

Izdvajamo