Vjeronauk

13. 1. 2020.

Vjeronauk u školi i odgoj za očuvanje stvorenog

Vjeronauk u školi i odgoj za očuvanje stvorenog

Katehetska zimska škola za vjeroučiteljice i vjeroučitelje koji rade u osnovnim školama „Božja objava u knjizi stvorenja. Vjeronauk u školi i odgoj za očuvanje stvorenog“, održana je 3. i 4. siječnja 2020. godine u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu i u OŠ Miroslava Krleže u Zagrebu. Organizator ovoga državnog skupa je Nacionalni katehetski ured Hrvatske biskupske konferencije, a suorganizator Agencija za odgoj i obrazovanje.

30. 10. 2019.

Održana Katehetska jesenska škola za vjeroučitelje u posebnim uvjetima odgoja i obrazovanja

Katehetska jesenska škola za vjeroučitelje u posebnim uvjetima odgoja i obrazovanja „Učenici s višestrukim teškoćama u obitelji, školi i crkvi“ održana je 18. i 19. listopada 2019. u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu u suorganizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje i NKU-HBK te uz veliku podršku i pomoć profesora s Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

16. 11. 2018.

Održana Katehetska jesenska škola za odgojitelje u vjeri

Održana Katehetska jesenska škola za odgojitelje u vjeri

U organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje i Nacionalnog katehetskog ureda Hrvatske biskupske konferencije održana je 9. i 10. studenog 2018. godine Katehetska jesenska škola za odgojitelje u vjeri u predškolskim ustanovama s temom Suradnja s roditeljima u vjerskom odgoju djece.

28. 8. 2018.

Katehetska ljetna škola za vjeroučiteljice i vjeroučitelje u osnovnim školama

U organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje i Nacionalnoga katehetskog ureda HBK-a u Splitu je od 23. do 24. kolovoza 2018. godine održana Katehetska ljetna škola, na temu Staro vino u nove mješine? Vjeronauk u školi...

28. 8. 2018.

Katehetska ljetna škola za vjeroučitelje koji rade u srednjim školama

Državni stručni skup za vjeroučitelje u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje Nacionalnoga katehetskog ureda Hrvatske biskupske konferencije održan je u Zagrebu 20. i 21. kolovoza 2018. godine. O razvoju temeljn...

Obavijesti

Izdvajamo