Informatika

29. 10. 2018.

Novi kurikulum nastave informatike

U organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje u petak 26. listopada 2018. u V. gimnazija Zagreb održan je stručni skup za voditelje Županijskih stručnih vijeća učitelja i nastavnika informatike i računalstva Zagrebačke, Karlovačke, Međimurske, Varaždinske, Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske, Bjelovarsko-bilogorske, Sisačko-moslavačke i Koprivničko-križevačke županije.

1. 10. 2018.

Održan stručni skup Metodika nastave informatike

U organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje dana 25. rujna 2018. održan je stručni skup za učitelje i nastavnike informatike pod nazivom Metodika nastave informatike 3 – vrednovanje za učenje i vrednovanje kao učenje.

Voditelji stručnog skupa bili su dr.sc. Predrag Pale i Saida Deljac, prof. savjetnik.

3. 9. 2018.

Održan stručni skup Novi kurikulum informatike – razvoj temeljnih kompetencija za cjeloživotno učenje

Održan stručni skup Novi kurikulum informatike – razvoj temeljnih kompetencija za cjeloživotno učenje

U organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje dana 27. i 28. kolovoza 2018. u Vukovaru i Našicama održani su stručni skupovi za učitelje i nastavnike informatike Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske, Brodsko-posavske, Požeško-slavonske i Virovitičko-podravske županije  pod nazivom Novi kurikulum informatike – razvoj temeljnih kompetencija  za cjeloživotno učenje.

16. 4. 2018.

Održan državni stručni skup za voditelje ŽSV-a učitelja i nastavnika Informatike/Računalstva

U okviru pripreme učitelja i nastavnika informatike za novu školsku godinu i uvođenje obaveznog predmeta Informatika u 5. i 6. razred osnovnih škola te primjenu kurikuluma Informatike u Zagrebu je u Osnovnoj školi Augus...

8. 1. 2018.

Započela edukacija učitelja informatike za uvođenje novih kurikuluma

Pripreme učitelja i nastavnika informatike za uvođenje novih kurikuluma u osnovne i srednje škole započela je skupom Info@Edu u ponedjeljak 8. siječnja 2018. u Tuhelju, a tim povodom ministrica znanosti i obrazovanja Bl...

Obavijesti

Izdvajamo