Predškolski odgoj i obrazovanje

13. 7. 2020.

Održan međužupanijski stručni skup učenici s teškoćama u razvoju u umjetnosti

Održan međužupanijski stručni skup učenici s teškoćama u razvoju u umjetnosti

Na međužupanijskom stručnom skupu Učenici s teškoćama u razvoju u umjetnosti, održanom u Osnovnoj školi Ivane Brlić-Mažuranić u Orahovici, koji je organizirala viša savjetnica Mirela Skelac, univ. spec. act. soc., sudjelovalo je 40 učiteljica i učitelja razredne nastave s područja Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske i Požeško-slavonske županije.

9. 3. 2020.

Izvješće o stručnom skupu Kvalitetan kontekst za razvoj govora i ostvarivanje programa ranog učenja materinskoga i drugih/ stranih jezika u dječjim vrtićima

Stručni skup Kvalitetan kontekst za razvoj govora i ostvarivanje programa ranog učenja materinskoga i drugih/ stranih jezika u dječjim vrtićima od najranije dobi, održan je 4. ožujka 2020. godine u Dječjem vrtiću Bukovac u Zagrebu. Na skupu je sudjelovalo 102 odgojitelja i stručnih suradnika s područja Grada Zagreba i Krapinsko-zagorske županije.

26. 2. 2020.

Izvješće o održanome stručnom skupu Kvaliteta dječjega vrtića u skladu s potrebama djece u Dječjem vrtiću Mali istraživač u Zagrebu

Stručni skup, održan je 20. veljače 2020. godine u Dječjem vrtiću Mali istraživač u Zagrebu. Na skupu je sudjelovalo 70 odgojitelja i stručnih suradnika s područja Grada Zagreba i Krapinsko-zagorske županije. Skupu su se pridružili i pedagozi i ravnateljica Dječjega vrtića Rijeka u Rijeci.

13. 2. 2020.

Izvješće o održanome stručnom skupu u Dječjem vrtiću Kustošija u Zagrebu, 12. veljače 2020. godine

Stručni skup Dobrobiti ručnoga rada za poticanje kompetencija djece rane i predškolske dobi održan je 12. veljače 2020. godine u Dječjem vrtiću Kustošija u Zagrebu. Na skupu je sudjelovalo 85 odgojitelja i stručnih suradnika s područja Krapinsko-zagorske županije. U uvodnome dijelu skupa viša je savjetnica mr. sc. Andreja Silić naglasila polazišta, vrijednosti, načela i ciljeve Nacionalnoga kurikuluma za rani i predškolski odgoj i obrazovanje.

13. 2. 2020.

Izvješće o održanome stručnom skupu u Dječjem vrtiću Rožica u Velikom Trgovišću, 4. veljače 2020. godine

Stručni skup Postupci i praksa ostvarivanja, održavanja i unapređivanja kvalitete u ustanovama ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja održan je 4. veljače 2020. godine u Spomen školi dr. Franjo Tuđman u Velikom Trgovišću. Na skupu je sudjelovalo 73 odgojitelja i stručnih suradnika s područja Krapinsko-zagorske županije.

9. 12. 2019.

Izvješće o stručnom usavršavanju odgojitelja i stručnih suradnika u suradnji s Hrvatskim Crvenim križem

Izvješće o stručnom usavršavanju odgojitelja i stručnih suradnika u suradnji s Hrvatskim Crvenim križem

U organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje te u suradnji s Hrvatskim Crvenim križem tijekom 2019. godine održano je 12 stručnih skupova na području: Bjelovarsko-bilogorske, Istarske, Karlovačke, Koprivničko-križevačke, Krapinsko-zagorske, Ličko-senjske, Primorsko-goranske, Splitsko-dalmatinske, Varaždinske, Virovitičko-podravske, Vukovarsko-srijemske i Zagrebačke županije te Grada Zagreba. Na stručnim je skupovima sudjelovalo 387 odgojitelja i stručnih suradnika u dječjim vrtićima, a vodile su ih: viša savjetnica za predškolski odgoj Agencije za odgoj i obrazovanje u Zagrebu, mr. sc. Andreja Silić te Ivana Zadražil Vorberger, mag. soc. paed., Služba za rad s mladima i volonterima Hrvatskoga Crvenog križa.

Obavijesti

Izdvajamo