10. 3. 2020.

Ljestvice poretka nakon županijskog Natjecanja iz francuskoga jezika 2020.

Objavljujemo ljestvice poretka rezultata učenika nakon županijskog Natjecanja iz francuskoga jezika, koje je načinilo Državno povjerenstvo. Učenici, čija imena se nalaze na ljestvici označena i istaknuta žutom bojom, stekli su pravo sudjelovanja na XXVI. državnom Natjecanju iz francuskoga jezika koje će se održati od 2. do 4.  travnja 2020. u Osnovnoj školi Vidikovac u Puli.

Učenici se neće dodatno pozivati pisanim pozivom na adresu škole, a ravnatelj škole, čiji učenik je stekao pravo sudjelovanja na državnom natjecanju, dužan je do 18. ožujka 2020. ispunjavanjem prijave za državno natjecanje koristeći obrazac koji se nalazi u sastavu Uputa za pripremu i provođenje Natjecanja iz francuskoga (u prilogu), prijaviti dolazak učenika i mentora pratitelja na državno natjecanje na adresu Kristina.Pirs@azoo.hr.

Program državnog natjecanja i sve ostale važne informacije Državno povjerenstvo će objaviti na internetskim stranicama Agencije za odgoj i obrazovanje.

Sve potrebne informacije za prijevoz i program državnoga natjecanja Državno povjerenstvo objavit će na internetskim stranicama www.azoo.hr

Ljestvica poretka nakon županijskoga natjecanja i popis pozvani na državno Natjecanje iz francuskog jezika (XLSX: 1.12 MB)

Pozivnica na državno Natjecanje iz francuskoga jezika 2020. (DOCX: 18. 91 KB)

Prijavnica za državno Natjecanje iz francuskoga jezika 2020. (DOCX: 12. 65 KB)

Obavijesti

Izdvajamo