11. 6. 2019.

Agencija za odgoj i obrazovanje objavljuje Katalog odobrenih drugih obrazovnih materijala

Katalog sadrži popis odobrenih drugih obrazovnih materijala za osnovnu i srednju školu pristiglih Agenciji za odgoj i obrazovanje na odobravanje temeljem Zakona o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu (Narodne novine, 116/18). Prikupljanje zahtjeva obavlja se sukladno članku 16. Zakona, temeljem kojeg Agencija za odgoj i obrazovanje donosi odluku o objavi ili odbijanju drugih obrazovnih materijala.

Katalog je objavljen u nastavku. 

 

Pomoćna nastavna sredstva koja su odobrena po starom zakonu sada su drugi obrazovni materijali. Katalog pomoćnih nastavnih sredstava. Sva navedena pomoćna nastavna sredstva namijenjena su za uporabu u osnovnim i srednjim školama, i imaju isti status kao i drugi obrazovni materijali.

Katalog odobrenih drugih obrazovnih materijala - razredna nastava - ažurirano 24. studenoga 2020. (XLS:148 kb)

Katalog odobrenih drugih obrazovnih materijala - predmetna nastava - ažurirano 23. studenoga 2020. (XLS: 194 kb)

Katalog odobrenih drugih obrazovnih materijala - srednja škola - ažurirano 13. studenoga 2020. (XLS: 108 kb)

Katalog odobrenih drugih obrazovnih materijala za učenike pripadnike nacinalnih manjina za osnovnu i srednju školu - ažurirano 23. studenoga 2020. (XLS: 56 kb)

Katalog drugih obrazovnih materijala za potrebe slijepih i slabovidnih učenika (XLS: 36 kb)

Geografski i povijesni atlasi iz Kataloga udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava odobrenih  šk. god. 2014./2015. (XLS: 32 kb)

Katalog odobrenih drugih nastavnih materijala - geografski i povijesni atlasi i karte - ažurirano 19. kolovoza 2020. (XLS: 66 kb)

Obavijesti

Izdvajamo