9. 3. 2018.

Regionalna smotra projekata iz područja Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo u Slatini

slika_1_mDana 6. ožujka 2018. u Slatini održana je regionalna smotra projekata iz područja Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo za Virovitičko-podravsku, Požeško-slavonsku, Brodsko-posavsku, Osječko-baranjsku i Vukovarsko-srijemsku županiju na kojoj je bilo prisutno 84 sudionika dok je ulogu domaćina imao DV Zeko, Slatina.

Na smotri je predstavljeno 12 projekata u kategoriji powerpoint prezentacije i 8 projekata u kategoriji poster/ plakat od ukupno 20 prijavljenih projekata dječjih vrtića.

Sudionici su imali priliku usvojiti osnove za planiranje i razvijane projekata iz područja Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava, bolje razumjeti procese njihova odvijanja i bilježenja te steći znanja i sposobnosti potrebne za njihovo praćenje, promišljanje i vrednovanje kao i kvalitetno predstavljanje projekata.

slika_2_m

Od 20 predstavljenih projekata dva projekta iz kategorije powerpoint prezentacije i dva projekta iz kategorije poster/ plakat su ušla u izbor za državnu razinu. To su: „Buka“, DV Požega, Požega i „Kako je Gruponačelnik izrastao u predsjednika Demokratski izbori“, DV Osijek, Osijek te „Moje je bolje“, DV Osijek, Osijek i „Nije smeće sve za vreće“, DV Ivana Brlić Mažuranić, Slavonski Brod.

 

Filtriranje

Filtriraj po području:

Filtriraj po naslovu:

Filtriraj po sadržaju:

Obavijesti

Izdvajamo