Projekti - Projektne aktvnosti

Projekti - Projektne aktivnosti

Obrazovanje za održivi razvoj važno je za osiguranje kvalitete života

18. 05. 2011.

Regionalna konferencija na temu Obrazovanje za održivi razvoj održana je u Zagrebu 16. i 17. svibnja 2011. , a organizirali su je Agencija za odgoj i obrazovanje, KulturKontakt Austria i Austrijski ured za prosvjetnu suradnju u Republici Hrvatskoj.

konferencija1_mNa konferenciji su predstavnici ministarstava, agencija i odgojno-obrazovnih institucija iz Hrvatske i sedam zemalja iz regije razmjenjivali iskustva o najnovijim  međunarodnim i nacionalnim trendovima u obrazovanju za održivi razvoj, te pokušali ukazati zašto je obrazovanje za održivi razvoj važno za osiguranje kvalitete života.

Opširnije

   

Projekti - Projektne aktivnosti

Završna konferencija projekta Suvremeni pristupi stručnom usavršavanju (2009. – 2010.)

13. 04. 2010.

Učinkovito stručno usavršavanje nastavnika pridonosi i boljem izvođenju nastave i boljem obrazovanju učenika

Završna konferencija projekta Suvremeni pristupi stručnom usavršavanju (2009. – 2010.)Završna konferencija projekta Suvremeni pristupi stručnom usavršavanju (2009. - 2010.) na kojoj su predstavljeni rezultati, održivost i Zbornik radova sudionika projekta održana je 12. travnja u Zagrebu. U Projektu je sudjelovalo 20 viših savjetnika AZOO-a iz cijele Hrvatske različitih predmetnih područja koji su se osposobili i ojačali za unapređenje stručnog usavršavanja u skladu sa suvremenim europskim i svjetskim znanstvenim i stručnim trendovima. Projekt je provela Agencija za odgoj i obrazovanje u suradnji s akademskim direktorom engleskog Instituta za jezično obrazovanje u Norwichu Rodom Bolithom.

Opširnije

   
KaramanDesign

Na vrh stranice Copyright © Agencija za odgoj i obrazovanje. Prenošenje sadržaja dopušteno je uz navođenje izvora. Uvjeti korištenja