header

Poboljšanje kvalitete sustava stručnog usavršavanja odgojno-obrazovnih radnika

12. 11. 2012.

Agencija za odgoj i obrazovanje glavni je partner projekta koji se realizira u okviru Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA) komponente IV – Razvoj ljudskih potencijala, pod nazivom „Poboljšanje kvalitete sustava stručnog usavršavanja odgojno-obrazovnih radnika”, koji financira Europska Unija. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.200.000 €, a njegova provedba započela je u svibnju 2012. godine i trajat će 24 mjeseca.

Opširnije

   

Poziv za sudjelovanje u istraživanju potreba za stručnim usavršavanjem

01. 11. 2012.

Agencija za odgoj i obrazovanje poziva odgojno-obrazovno radnike svih škola u Republici Hrvatskoj na sudjelovanje u istraživanju potreba za stručnim usavršavanjem, koje predstavlja jedan od ključnih čimbenika razvoja odgojno-obrazovnog sustava.

Upitnici za istraživanje potreba za stručnim usavršavanjem razvijeni su u okviru Instrumenta predpristupne pomoći (IPA) komponente IV – Razvoj ljudskih potencijala, projekta Poboljšanje kvalitete sustava stručnog usavršavanja odgojno-obrazovnih radnika, financiranog od strane Europske Unije čiji je korisnik Agencija za odgoj i obrazovanje.

Opširnije

   

Predstavljen IPA projekt Poboljšanje kvalitete sustava stručnog usavršavanja odgojno-obrazovnih radnika

13. 06. 2012.

ipa1_mProjekt Poboljšanje kvalitete sustava stručnog usavršavanja odgojno-obrazovnih radnika, čiji je glavni nositelj Agencija za odgoj i obrazovanje, predstavljen je 12. lipnja 2012. godine na svečanoj konferenciju u Zagrebu.

Projekt financira Europska Unija u okviru Instrumenata pretpristupne pomoći IPA IV. - Razvoj ljudskih potencijala, a provedba ovog 1.200,000 eura vrijednog projekta trajat će do travnja 2014. godine. Svrha je projekta izgradnja kapaciteta Agencije za odgoj i obrazovanje za razvoj poboljšanog sustava stručnog usavršavanja odgojno-obrazovnih radnika, koji će se temeljiti na novoj strategiji.

Opširnije

   

KaramanDesign

Na vrh stranice Copyright © Agencija za odgoj i obrazovanje. Prenošenje sadržaja dopušteno je uz navođenje izvora. Uvjeti korištenja