Reforma - Cjelovita kurikularna reforma
13. 02. 2018.

VIII. webinar edukacije učitelja u sklopu kurikularne reforme

Sandra Kučina Softić, dipl. ing., održat će u srijedu, 7. ožujka 2018., u 15.00 sati osmi webinar u sklopu kurikularne reforme. Tema predavanja: E-portfolio i njegove mogućnosti.

Webinar uživo moći će se pratiti u virtualnoj učionici MZO-a (https://connect.carnet.hr:7443/?referer=https://connect.carnet.hr/mzo).

 

 

Snimka predavanja bit će dostupna svima zainteresiranima na posebnome kanalu Ministarstva znanosti i obrazovanja (https://meduza.carnet.hr/index.php/media/videos?pack=462).

 

Za dobivanje potvrda o sudjelovanju na webinaru potrebno je prijaviti se u sustav EMA (https://ema.e-skole.hr/).

 

O webinaru

 

E-portfolio jedan je od alata koji je prepoznat kao važan u procesu unaprjeđenja kvalitete obrazovanja i pomaku prema modelu usmjerenom na učenika u središtu obrazovnoga procesa. Iako je prisutan već više od 20 godina, ispada da se stalno otkrivaju njegove kvalitete. Osim za osobni razvoj, nastavnici često koriste e-portfolio u nastavi.

 

Pridružite nam se na webinaru i saznajte zašto bi e-portfolio bio koristan svakome od nas te kako ga primijeniti u nastavnome procesu.

 

KaramanDesign

Na vrh stranice Copyright © Agencija za odgoj i obrazovanje. Prenošenje sadržaja dopušteno je uz navođenje izvora. Uvjeti korištenja