Reforma - Cjelovita kurikularna reforma
26. 01. 2018.

VI. webinar edukacije učitelja u sklopu kurikularne reforme

Alen Čuljak, prof., održat će u petak, 16. veljače 2018., u 10.00 sati šesti webinar u sklopu kurikularne reforme. Tema predavanja: SELFIE (Self-reflection tool for digitally capable schools) Alat za samoprocjenu digitalno sposobnih škola. 

Uživo će moći biti prisutno 750 sudionika koji će tijekom predavanja imati priliku postavljati pitanja gospodinu Čuljaku. 

Webinar uživo moći će se pratiti u virtualnoj učionici MZO-a (https://connect.carnet.hr:7443/?referer=https://connect.carnet.hr/mzo). 

Snimka predavanja bit će dostupna svima zainteresiranima na posebnome kanalu Ministarstva znanosti i obrazovanja (https://meduza.carnet.hr/index.php/media/videos?pack=462). 

Za dobivanje potvrda o sudjelovanju na webinaru potrebno je prijaviti se u sustav EMA (https://ema.e-skole.hr/). 

O webinaru

SELFIE je prilagodljiv alat za samoprocjenu koji podržava europske škole u promišljanju o njihovom pristupu digitalnim tehnologijama za poboljšavanje ostvarivanja ishoda učenja. 

SELFIE potiče škole da svake godine obrate pažnju na svoje trenutno korištenje digitalnih tehnologija za inovativno i učinkovito učenje, a zatim promišljaju i odlučuju kako se žele poboljšati sljedeće godine.

 

 


KaramanDesign

Na vrh stranice Copyright © Agencija za odgoj i obrazovanje. Prenošenje sadržaja dopušteno je uz navođenje izvora. Uvjeti korištenja