Reforma - Cjelovita kurikularna reforma
25. 01. 2018.

V. webinar edukacije učitelja u sklopu kurikularne reforme

Dr. sc. Marko Košiček održat će u ponedjeljak, 5. veljače 2018., u 13.00 sati peti webinar u sklopu kurikularne reforme. Tema predavanja: Prirodoznanstveni pristup. Uživo će moći biti prisutno 750 sudionika koji će tijekom predavanja imati priliku postavljati pitanja gospodinu Košičeku. Webinar uživo moći će se pratiti u virtualnoj učionici MZO-a (https://connect.carnet.hr:7443/?referer=https://connect.carnet.hr/mzo).

Snimka predavanja bit će dostupna svima zainteresiranima na posebnome kanalu Ministarstva znanosti i obrazovanja (https://meduza.carnet.hr/index.php/media/videos?pack=462).

Za dobivanje potvrda o sudjelovanju na webinaru potrebno je prijaviti se u sustav EMA (https://ema.e-skole.hr/).

O webinaru

Središnje mjesto u učenju i poučavanju prirodoslovnih predmeta zauzima izgradnja ideja temeljenih na opažanju, mjerenju i donošenju zaključaka na temelju znanstvenih činjenica. Važno je da se učenik upozna s metodama znanstvenog istraživanja i da ih razumije te razvija vještinu objektivnog opažanja i mjerenja različitih varijabli. Cilj ovoga webinara je uz niz zanimljivih i jednostavnih primjera objasniti osnovne postavke prirodoznanstvenog pristupa, međusobnu povezanost prirodnih znanosti, kao i ulogu znanosti u društvu.

Webinar je besplatan i otvoren svima, ne samo prirodoslovcima, no ipak pripremite novčić, trebat će nam.

 

KaramanDesign

Na vrh stranice Copyright © Agencija za odgoj i obrazovanje. Prenošenje sadržaja dopušteno je uz navođenje izvora. Uvjeti korištenja