Katalog natjecanja i smotri - Logika i filozofija
24. 01. 2018.

Obavijest i upute za organizaciju i provedbu školskog Natjecanja iz logike i filozofije 2018.

Školsko natjecanje iz logike i fiklozofije predviđeno je za utorak  30. siječnja 2018. g. Početak natjecanja je u 13:00 h. Testovi će na vrijeme biti dostavljeni županijskim Povjerenstvima, a oni ih zatim prosljeđuju na škole koje su se prijavile za ova natjecanja.

Kako se natjecanje iz Logike i Filozofije odvija u isto vrijeme, a neki učenici žele sudjelovati na oba natjecanja, molimo škole da navedeno omoguće učenicima te da natjecanje u takvim slučajevima organiziraju na način da učenici prvo pristupe natjecanju iz Filozofije, a nakon toga natjecanju iz Logike.

Molimo da se učenicima oduzmu mobiteli te da im se da pauza od 15 min između natjecanja kako bi se osvježili i pripremili za natjecanje iz Logike. Takvi učenici u vrijeme  navedene pauze  trebaju biti u pratnji dežurnog nastavnika koji vodi računa o tome da se učenicima onemogući eventualna komunikacija koja bi mogla utjecati na rezlutate testa.

Za sve eventualne upite i nejasnoće molimo kontaktirati tajnicu Povjerenstava na sljedeći e-mail: Ova je e-mail adresa je zaštićena od spam-robota. Morate uključiti Javascript da biste je vidjeli. .

KaramanDesign

Na vrh stranice Copyright © Agencija za odgoj i obrazovanje. Prenošenje sadržaja dopušteno je uz navođenje izvora. Uvjeti korištenja