Program građanskog odgoja i obrazovanja - Preporučeni dokumenti Vijeća Europe
08. 09. 2017.

Izvještaj o ispitivanjima stavova nastavnika „Instrumenti za implementaciju okvira kompetencija za demokratsku kulturu“

Objavljujemo Izvještaj o ispitivanju stavova učitelja/nastavnika na uzorku osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj koje je bilo planirano i financirano iz projekta Vijeća Europe „Instrumenti za implementaciju Okvira kompetencija za demokratsku kulturu“ čiji je nositelj za Republiku Hrvatsku, Agencija za odgoj i obrazovanje.

Ovim izvještajem prikazani su rezultati anketnoga istraživanja stavova učitelja i nastavnika na uzorku osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj. U središtu interesa istraživanja je Program međupredmetnih i interdisciplinarnih sadržaja Građanskog odgoja i obrazovanja za osnovne i srednje škole, a cilj istraživanja usmjeren je na korištenje rezultata za unapređenje Programa te sustava stručnoga usavršavanja za izvođenje nastave Građanskoga odgoja i obrazovanja u Republici Hrvatskoj. Istraživanje je provedeno u okviru projekta Vijeća Europe „Instrumenti za implementaciju Okvira kompetencija za demokratsku kulturu“ čiji je nositelj za Republiku Hrvatsku Agencija za odgoj i obrazovanje.

Dokumenti

KaramanDesign

Na vrh stranice Copyright © Agencija za odgoj i obrazovanje. Prenošenje sadržaja dopušteno je uz navođenje izvora. Uvjeti korištenja