Arhiv natjecanja i smotri - Francuski jezik
17. 03. 2017.

Ljestvice poretka nakon županijskog natjecanja i poziv na državno Natjecanje iz francuskog jezika 2017.

Objavljujemo ljestvicu poretka rezultata učenika nakon županijskog Natjecanja iz francuskoga jezika, koju je utvrdilo Državno povjerenstvo. Učenici čija imena se nalaze na ljestvici označena i istaknuta žutom bojom stekli su pravo sudjelovanja na državnom Natjecanju.

(Crvena crta u tablicama označava samo prag prolaznosti testa.)

Učenici se neće dodatno pozivati pisanim pozivom na adresu škole, a ravnatelji su dužni potpisati i žigosati Prijavnicu za sudjelovanje učenika na državnom Natjecanju. Skeniranu Prijavnicu treba poslati elektroničkom poštom tajnici državnoga povjerenstva na sljedeću e-mail adresu: Ova je e-mail adresa je zaštićena od spam-robota. Morate uključiti Javascript da biste je vidjeli. najkasnije do srijede, 22. ožujka 2017.

(vidi privitak: Prijava za županijsko / državno Natjecanje iz francuskoga jezika)

Program državnog natjecanja i sve ostale važne informacije o organiziranom prijevozu državno povjerenstvo će pravovremeno objaviti na mrežnim stranicama Agencije za odgoj i obrazovanje: www.azoo.hr.

Dokumenti

KaramanDesign

Na vrh stranice Copyright © Agencija za odgoj i obrazovanje. Prenošenje sadržaja dopušteno je uz navođenje izvora. Uvjeti korištenja