Arhiv natjecanja i smotri - LiDraNo – literarno, novinarsko i dramsko-scensko stvaralaštvo
06. 03. 2017.

Popis pozvanih na državnu Smotru LiDraNo 2017.

Članovi prosudbenih povjerenstava za pojedine izraze i kategorije odabrali su radove učenika koji se pozivaju na državnu Smotru literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva LiDraNo 2017.

Državna smotra LiDraNo održat će se u Primoštenu od 20. do 24. ožujka 2017. godine: od 20. do 22. ožujka za učenike i mentore osnovnih škola, a od 22. do 24. ožujka za učenike i mentore srednjih škola.

Detaljan program održavanja smotre LiDraNo 2017. s uputama za sudionike u vezi s prijevozom, vremenima održavanja okruglih stolova, izložbi, proba i nastupa bit će objavljen naknadno na internetskoj stranici azoo.hr .

Priznanja i zahvalnice bit će otisnute u skladu s objavljenim podacima u tablicama.  Moguće ispravke objavljenih podataka (ime i prezime učenika i mentora, naziv škole) potrebno je poslati  najkasnije do 8. ožujka 2017. na e-adresu Ova je e-mail adresa je zaštićena od spam-robota. Morate uključiti Javascript da biste je vidjeli.

Ako učenik ili mentor koji je pozvan na državnu smotru LiDraNo 2017., ne dolazi, škola je o tome dužna obavijestiti Agenciju za odgoj i obrazovanje pisanim putem na e-adresu tajnice Državnoga povjerenstva Ova je e-mail adresa je zaštićena od spam-robota. Morate uključiti Javascript da biste je vidjeli. do 16. ožujka 2017.

Ako pozvani učenik ili mentor ne dolazi, na njegovo mjesto ne može doći drugi učenik ili mentor koji nije na popisu pozvanih.

Čestitamo svim učenicima i mentorima!

Državno povjerenstvo Smotre LiDraNo 2017.

OSNOVNE ŠKOLE

SREDNJE ŠKOLE

KaramanDesign

Na vrh stranice Copyright © Agencija za odgoj i obrazovanje. Prenošenje sadržaja dopušteno je uz navođenje izvora. Uvjeti korištenja