Arhiv natjecanja i smotri - Talijanski jezik
15. 03. 2016.

Ljestvice poretka nakon županijskog Natjecanja iz talijanskoga jezika i popis pozvanih na državno natjecanje

Objavljujemo ljestvicu poretka rezultata učenika nakon županijskog natjecanja iz talijanskoga jezika, koju je načinilo Državno povjerenstvo. Učenici čija imena se nalaze na ljestvici označena i istaknuta žutom bojom stekli su pravo sudjelovanja na državnom natjecanju.

Učenici se neće dodatno pozivati pisanim pozivom na adresu škole, a ravnatelji su dužni ispuniti Prijavnicu za sudjelovanje učenika na državnom natjecanju, poslati ispunjeni obrazac za državno natjecanje iz talijanskoga jezika i potvrditi dolazak učenika i mentora pratitelja na državno natjecanje do 18 ožujka 2016. na adresu elektroničke pošte: Ova je e-mail adresa je zaštićena od spam-robota. Morate uključiti Javascript da biste je vidjeli.

Program državnog natjecanja i sve ostale važne informacije o organiziranom prijevozu državno povjerenstvo će objaviti na mrežnim stranicama Agencije za odgoj i obrazovanje.

KaramanDesign

Na vrh stranice Copyright © Agencija za odgoj i obrazovanje. Prenošenje sadržaja dopušteno je uz navođenje izvora. Uvjeti korištenja