Obavijesti i najave - Opće obavijesti
12. 07. 2013.

Poziv na testiranje vezano uz raspisani Javni natječaj za radna mjesta savjetnika/ice za stažiranje i stručne ispite i savjetnika/ice za napredovanje u struci

Poziv na testiranje vezan uz raspisani javni natječaj za radno mjesto savjetnik/savjetnica za stažiranje i stručne ispite objavljen u Narodnim novinama, broj 84/13 od 3. srpnja 2013. godine, Jutarnjem listu, internetskoj stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i intermetskoj stranici Agencije za odgoj i obrazovanje.

Testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, prijavljenih na Javni natječaj za radno mjesto savjetnik/ica za stažiranje i stručne ispite održat će se u četvrtak 18. srpnja 2013., a za radno mjesto savjetnika/ice za napredovanje u struci u petak 19. srpnja 2013. godine u Agenciji za odgoj i obrazovanje, Zagreb, Donje Svetice 38, prema rasporedu kojeg objavljujemo u nastavku.

Testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, prijavljenih na Javni natječaj za radno mjesto: savjetnik/savjetnica za stažiranje i stručne ispite u Agenciji za odgoj i obrazovanje, Odjelu za opće poslove, Odsjeku zajedničkih poslova – 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme održat će se:

u četvrtak 18. srpnja 2013. u Agenciji za odgoj i obrazovanje, Zagreb, Donje Svetice 38, prema sljedećem rasporedu: 

početno slovo prezimena A – GAL u 9 sati
početno slovo prezimena GLI – KR u 10 sati
početno slovo prezimena KU – RAK u 11 sati
početno slovo prezimena RIM – Ž u 12 sati.

Testiranju mogu pristupiti samo kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja. Za pristupanje testiranju kandidati su obvezni donijeti identifikacijsku ispravu (osobnu iskaznicu, putovnicu).

Testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, prijavljenih na Javni natječaj za radno mjesto: savjetnik/savjetnica za napredovanja u struci u Agenciji za odgoj i obrazovanje, Odjelu za opće poslove, Odsjeku zajedničkih poslova – 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme održat će se:

u petak 19. srpnja 2013. u Agenciji za odgoj i obrazovanje, Zagreb, Donje Svetice 38, prema sljedećem rasporedu: 

početno slovo prezimena A – GAL u 9 sati
početno slovo prezimena GLO – KOV u 10 sati
početno slovo prezimena KR – POD u 11 sati
početno slovo prezimena POZ – TE u 12 sati
početno slovo prezimena TO – Ž u 13 sati.

Testiranju mogu pristupiti samo kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja. Za pristupanje testiranju kandidati su obvezni donijeti identifikacijsku ispravu (osobna iskaznica, putovnica).

Agencija za odgoj i obrazovanje

KaramanDesign

Na vrh stranice Copyright © Agencija za odgoj i obrazovanje. Prenošenje sadržaja dopušteno je uz navođenje izvora. Uvjeti korištenja