Stručni skupovi - Tehnička kultura
05. 01. 2012.

2. dani tehničke kulture

U Vodicama je 3. siječnja 2012. započeo s radom državni stručni skup 2. dani tehničke kulture: Izrada elemenata vrednovanja i ocjenjivanja u nastavi tehničke kulture.

Na početku skupa nazočne učitelje tehničke kulture pozdravio je ravnatelj Agencije za odgoj i obrazovanje Vinko Filipović.

Tehnička kultura, naglasio je, prepoznata je kao područje osnovnog školstva koje je dosad učinilo značajan iskorak u praćenju najnovijih znanstvenih teorija i osuvremenjivanju nastave. Zahvalio je nazočnima što su došli na skup te izrazio nadu da će novostečena znanja i iskustva prenijeti u svoje radne sredine.

Na skupu je nazočno 150 učitelja tehničke kulture koji će nakon prvog dana plenarnih predavanja, drugi dan stručnog usavršavanja provesti u radnom okruženju u deset radionica. Skup završava s radom 5. siječnja plenarnim dijelom na kojem će učitelji, sudionici,  podnijeti izvješća i donijeti zaključke o radu u radionicama te izraditi konačnu inačicu elemenata vrednovanja i ocjenjivanja u nastavi tehničke kulture.

Dokumenti

KaramanDesign

Na vrh stranice Copyright © Agencija za odgoj i obrazovanje. Prenošenje sadržaja dopušteno je uz navođenje izvora. Uvjeti korištenja